A | A | A

Gratis hulp voor ZZP’ers

Om zelfstandige ondernemers met financiële uitdagingen te helpen zijn de gemeente Eindhoven en 04Werkt een samenwerking gestart met MKBDoorgaan.nl. De onafhankelijke stichting helpt zzp’ers gratis zodat zij financieel gezond kunnen ondernemen in deze uitdagende periode.

Vraag een gesprek aan via MKBdoorgaan.nl

Zzp’ers die wonen of een bedrijf hebben in de 04Werkt arbeidsmarktregio en die TOZO 2 en/of TOZO 3 toegekend hebben gekregen, kunnen een gratis informerend gesprek aanvragen via mkbdoorgaan.nl. MKBDoorgaan.nl neemt binnen 48 uur telefonisch contact met de ondernemer op om vragen te beantwoorden. Indien nodig volgt een gesprek met een bedrijfskundige (tijdelijk alleen telefonisch of digitaal).

MKBDoorgaan.nl staat klaar voor zelfstandige ondernemers met gratis en onafhankelijk advies
Aan de hand van een telefonisch informerend gesprek brengt de stichting de actuele situatie van de onderneming in kaart. Indien van toepassing vindt in overleg met de ondernemer een warme overdracht naar een gespecialiseerde partij plaats die de ondernemer verder helpt. De dienstverlening is kosteloos voor ondernemers in de 04Werkt regio dankzij de financiële steun vanuit de Provincie Noord-Brabant, gemeente Eindhoven en 04Werkt.