A | A | A

Ondersteuning van uw vaste adviseur

Wanneer u 04Werkt benadert, krijgt u een adviseur toegewezen die in het vervolg uw vaste aanspreekpunt is. Of u nu vragen heeft over subsidies, scholing of werving en selectie: uw adviseur geeft u het antwoord of wijst u de weg naar de juiste specialist.

Eigen adviseur
U kunt bij uw adviseur terecht voor de werving en selectie van werknemers, voor subsidies en regelingen en voor informatie en advies.

Werving en selectie
Uw adviseur verzorgt kosteloos de werving en selectie van nieuwe werknemers. Om een duurzame match te maken wordt u gekoppeld aan een adviseur met adequate kennis en ervaring van uw branche, gemeente of vraag. Uw adviseur verdiept zich eerst in uw bedrijf, wensen en eisen. Vervolgens selecteert hij of zij een aantal geschikte kandidaten met wie u kennis kunt maken.

Subsidies en regelingen
Om het voor u makkelijker te maken om iemand met (enige) afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen, kunt u in aanmerking komen voor subsidies en ondersteuning. Wilt u weten op welke voordelen u aanspraak maakt? Uw adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Informatie en advies
Wilt u meer weten over sociaal ondernemen of social return? Heeft u vragen over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving? Of wilt u meer weten over jobcarving, jobcreation of reshoring? Uw adviseur is hét aanspreekpunt voor al uw personeelsvraagstukken.

Contact
Neem voor al uw vragen contact op met een adviseur via 040 700 40 38 of via het contactformulier.

 

medewerkster wasserij