A | A | A

Werkgevers verbinden voor Werk naar Werk

De coronacrisis heeft een grote impact op de arbeidsmarkt en de samenleving. Dit brengt uitdagingen voor ondernemers met zich mee, zoals een (tijdelijk) overschot of een tekort aan personeel.

Om ondernemers in de arbeidsmarktregio Zuidoost-Brabant zo goed mogelijk te ondersteunen breidt 04Werkt haar dienstverlening uit met onder andere het traject ‘Werk naar Werk’. 

Dienstverlening Werk naar werk aanvragen
Heeft u een uitdaging met uw personeelsbestand? Bent u op zoek naar personeel of heeft u juist (tijdelijk) geen werk voor uw personeel/medewerkers? Wij ontzorgen en ondersteunen bij het zoeken naar en vinden van een passende match. 04Werkt brengt bedrijven en ondernemers met een personeelstekort of -overschot bij elkaar. En adviseert over de mogelijkheden om een samenwerking tot stand te brengen. Dit kunnen tijdelijke, maar ook permanente oplossingen zijn. 04Werkt monitort of deze verbindingen tot plaatsingen leiden. Indien nodig wordt extra ondersteuning geboden. Bijvoorbeeld om de in- of uitleen administratief en juridisch vorm te geven. De ondersteuning kan ook bestaan uit loopbaangesprekken door het Leerwerkloket Zuidoost-Brabant en eventueel scholing om mensen voor te bereiden op een nieuwe baan of werkplek.

Voor meer informatie, neem contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..