A | A | A

50 MatchEvent ‘In de schoenen van…’

Werkgevers in een sollicitatieprocedure kiezen in een sollicitatieprocedure nog te weinig voor 50-plussers. Een gemiste kans, als je kijkt naar hun inzet, ervaring en loyaliteit, maar ook naar de krapte op de arbeidsmarkt. Ben jij 50-plus en op zoek naar een baan? Of wil jij je als werkgever inzetten om een gemotiveerde en ervaren 50-plusser te begeleiden in zijn/haar zoektocht naar werk? Meld je dan aan voor het buddyprogramma ‘In de schoenen van…’ en het 50 MatchEvent op donderdag 13 februari.

Programma
Tijdens het 50 MatchEvent lanceert 04Werkt het buddyprogramma ‘In de schoenen van...’. Verbreed je netwerk, krijg antwoord op verschillende vragen en ontmoet jouw buddy. De bijeenkomst vindt plaats in Het Huis van Waalre (Koningin Julianalaan 19 in Waalre) en begint om 15.00 uur. Het programma omvat een Powersessie en MatchTime en sluit af met een netwerkborrel tot 19.00 uur.

Buddy worden
Als buddy ben je een sparringpartner, zet je jouw netwerk in en coach je op competenties en vaardigheden. Het buddyprogramma duurt twaalf weken en start met een kennismakingsprogramma en een meeloopdag bij jouw bedrijf. Jullie houden contact en aan het eind evalueer je samen hoe het gaat en wat de volgende stappen zijn voor jouw kandidaat. De nadruk ligt op netwerken en er is geen verplichting tot baangarantie.

Aanmelden en meer informatie
Heb je vragen of wil jij je aanmelden als kandidaat of als buddy? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..